(Solved) Solved: No Sound After Clean Install Tutorial=

Home > Windows 10 > Solved: No Sound After Clean Install

Solved: No Sound After Clean Install

Contents

Disabled and re-enabled and nothing 2> Updated Realtek Audio Manager rebooted and still no sound. At least for the moment I have sound again. That and Asus lists that motherboard as having the Realtek ALC850 audio on it (which is AC97), and also has the Realtek AC97 driver for it (albeit for XP and severely I have a Gnome 3.12. http://sumolinux.com/windows-10/solved-no-sound-card-after-re-install.html

I would not recommend anyone do that. Reply Am Mo says: January 26, 2017 at am4:44 Amazing. I even checked properties and adjusted default format. Went under device manager and all is okay. http://www.howtogeek.com/forum/topic/no-sound-after-clean-vista-install

No Sound After Windows 10 Update

What would happen if your hard disk died right now? It wasn't disconnected but must have gotten bumped just enough to have a bad connection when I installed my new HDD. I then jump through hoops to get audio working again and then the earphones stop working or Cortana can't hear me.

Was beautiful but after upgrading to W10 for some reason I have no sound now. Thank you for providing helpful info. Specifics: Dell Latitude E6530 IDT High Definition Audio CODEC I tried upgrade of driver via device manager. Windows 10 No Sound Fix Thanks.

My System: Foxconn A7GM-S Mobo with onboard Realtek HD Surround Sound Currently have the most recent Realtek HD Driver installed. Windows 10 No Audio Devices Are Installed Better yet, the first music that came up on Pandora was Leo Kottke! Select Driver tab. 3. my site I recently purchased a new HDD and did a clean install of Vista on it.

updating windows manually (same, it says has been updated) 5. Windows 10 No Sound Realtek Click on Stop (if Start is greyed out). more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Suspect it was the driver delete.

Windows 10 No Audio Devices Are Installed

Click Update Driver… button. 4. http://www.tomsguide.com/answers/id-2936230/audio-clean-windows-install-drivers.html I have the same issue on a HP ProBook. No Sound After Windows 10 Update We shouldn't have to constantly jump through hoops to get audio on a pc/laptop!! Windows 10 Audio Driver Download The last Tech reinstalled Windows 10, still to no effect.

I did do the recommended updates. this content After I updated the driver and restarted my computer, the sound worked. Thanks for your writing! Reply annie says: October 28, 2016 at pm1:20 i also tried everything mentioned in this page, didn't work. Windows 10 Sound Not Working After Update

In Star Trek, why do Federation / Starfleet ships always seem to delay returning fire until it's almost too late? Just one: Digital Stereo.I was thinking could the new kernel be guilty? I have an input device on my PC. http://sumolinux.com/windows-10/solved-my-sound-died-if-you-know-anything-about-sound-drivers.html Just no sound from internal laptop speakers.

MS's Virtual PC works great. Idt High Definition Audio Codec Windows 10 I found the drivers about 2 hours after I posted. NOTE!!

EQ board, with slides.

mzdreamer23, Jul 30, 2015 #1 Morty likes this. To my surprise nothing worked as to having sound. I waited for the installation to run its course and the rebooted. Windows 10 Sound Drivers Download I went to the terminal and loaded did a sudo command that I found online, and then the computer spent a couple of minutes installing soome things from the ubuntu-restricted-extras.

There was some confusion re a Sony Vaio. Was beautiful but after upgrading to W10 for some reason I have no sound now. Tadah sound! check over here Reply NICT says: September 18, 2016 at am1:20 thanks … it worked Reply Emmanuel says: September 20, 2016 at pm10:23 My laptop envy 14 displayed no sound or headphone plug in

It looks like you have a desktop and not a sony vaio laptop. I see that was one of your suggestions. Philosophy is looking for a black cat in a dark room. Nothing has worked.

Vista Ultimate SP2 32bit Samsung 1TB HDD AMD Athlon X2 6000+ 4gb RAM Part of what is killing me is that I was already running Vista with the same Mobo and Russel McDonald, Jun 14, 2016 #20 Advertisements Show Ignored Content Want to reply to this thread or ask your own question? After one day of trying to find a fix, I am not up to replicating the problem. 🙂 I will say that it is suspect that the sound went out while