Repair Solved: NVIDIA GeForce FX 5200 Display Gone Blue (Solved)=

Home > Solved Nvidia > Solved: NVIDIA GeForce FX 5200 Display Gone Blue

Solved: NVIDIA GeForce FX 5200 Display Gone Blue

Concering settings, overclocking etc. ? The installation (update) finished succesfully. The problem was with the drivers of the nvidia (were to old). Thanks for all the help! weblink

Looked through a lot of the posts with my video card and still cant come up with a solution. Nvidia has released a new forceware driver for Media center edition. (Version: 72.14 Release Date: June 20 2005 - WHQL Certified) You think i could install this driver with your trick? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 5:46:23 PM, on 10/23/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 SP2... As soon as I cut the power to monitor or it goes to sleep, same thing happens. http://www.techsupportforum.com/forums/f299/solved-resolved-nvidia-geforce-fx-5200-on-vista-driver-error-143145.html

Mcfox 2006-09-20 / 3.17 am Well I'm truly stumped…. In my laptop I have the GeForce FX Go 5200 64mb graphics card. What worked for me was to go through the device manager and use the "Update Driver" button. Please check with your hardware device vendor for any driver updates.For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.Data:0000: 00 00 00 00 03 00 46 00 ......F.0008: 00 00

Please re-enable javascript to access full functionality. Angrypeanut 2005-11-24 / 1.00 am so who has got Media Center Edition 2005 working in a laptop with a GeForce Go5200. If so, Please God! i have a dell inspiron 8600 with a geforce fx go5200.

I am using a Dell laptop with a GeForce FX Go5200 card. Then use the option "Install from a list or a specific location" and click the button "Have a disk". My PC screen gets the blue screen of death, shutsdown, then says it is a bad driver, I have tried to reinstall the driver for the NVIDIA 8400M GS , but http://ccm.net/forum/affich-34636-video-nvidia-fx-5200-driver-problems-xp Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Everything works great now. i have been trying to update it on and off for weeks now. I've uninstalled the NVIDIA driver and tried letting the computer do a reinstall, which it did. Thanks again for all the help!!

I have a Samsung M40 and the original driver had this: [NVIDIA.Mfg] … %NVIDIA_NV34.DEV_0328.1% = nv4_0328, PCI\VEN_10DE&DEV_0328&SUBSYS_C00F144D %NVIDIA_NV34.DEV_0328.2% = nv4_0328, PCI\VEN_10DE&DEV_0328&SUBSYS_C014144D Notice the "nv4_0328". Do you have a idea ? FedoraForum Search User Name Remember Me? Back to top #5 usasma usasma Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad BSOD Kernel Dump Expert 23,576 posts OFFLINE Gender:Male Location:Southeastern CT, USA Local time:11:03 PM

I copied this into the "nv4_disp.inf" from the new drivers from Nvidia's side and WinXP told me that this driver did not contain Windows XP compatible drivers and would not install. have a peek at these guys Thatís only the beginning. One of my son's legos star wars games definitely has better graphics, with some objects he's now able to see that he wasn't able to before. When I try to connect G5 to that one, there is no signal at all.

I am having severe eye problems and cannot post. The replacement that I bought was a NVIDIA GeForce4 Ti 4200. I dl the drivers from dell but the new card simply can't run the games the old card used to. http://sumolinux.com/solved-nvidia/solved-nvidia-gforce-fx-5200-problem.html Its slow as all hell.

I reduced acceleration to minimum and off cheecked the write option. plz help me do this , if you could do it through my email, it would be alot less confussing. I'll do the cleaning in the morning first thing.

I did this right as u said in less than 10 min my go5200 card now has the 81.85 driver.. :) thx for the great help Matt 2005-11-10 / 5.46 am

Regards chris Patrick 2005-07-05 / 10.33 pm Hi guys, After much sweat and virtual blood, I got it working. I've got problem to upgrade my GeForce Go5200 with Forceware 81.95 I added some line in file nv4_disp.inf as Cnainee said.(2) the result was my laptop become blue screen. Feb 25, 2013 1:34 PM Helpful (0) Reply options Link to this post by vladimirfromoslo, vladimirfromoslo Feb 26, 2013 12:53 PM in response to japamac Level 1 (0 points) Feb 26, but it didnt work.

Is this something one should expect ? i just installed my unreal tournament 2004, but there was an error about my 3d card. Visit the FAQ http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=10214 Ilan 2006-09-02 / 8.02 am Seriously that site works go to it this guy isnt bullshitting….THANKS MAN UVE MADE MY LIFE SO MUCH MORE EASIER david 2006-09-11 this content There is solution.

Is there something wrong with my graphics card or driver? This patch can be downloaded from their website at: http://www.eidos.co.uk/support/patchinfo.html?ptid=49 Hope this helps Rich 2006-06-19 / 4.03 am Hi dudes, I stumbled upon this thread after a google search b/c I'm Symptom: ======== xawtv appears to detect my webcam but only displays a blue or black video output screen. I required an update for Nvidia GeForce Fx 5200.

Step 2 Go to [url=www.nvida.com]Nvidias website[/url] and download their latest driver. I was amazed at how much better UT performed when I disabled the onboard sound and put in a cheapo SoundBlaster live. Turns out, if I turn my audio option to 3D without hardware, I don't get the crashes. I appreciate any help/advice if you think any of these are affecting my system.Here's one that appears about 5 times in the past 24 hours with the computer running.Event Type: ErrorEvent

Anyone know where I can find it LIberaTIon 2005-10-23 / 3.59 pm Ive found the best way and u dont even have to do all the extra changes! Since it behaves nicely in Safe Mode, but not in normal mode - then it's likely your graphics drivers that are causing the problem (although it can be other things as I am stuck on a light blue screen for a minute, then all of a sudden I get the signal back.Only thing that "works" is to have Screen saver on x Helpful +1 Report aarontong 2Posts Sunday August 30, 2009Registration date August 31, 2009 Last seen Aug 31, 2009 05:29AM yo,i have a dell laptop using windows xp home edition,then one day,i

Mar 1, 2013 1:23 PM Helpful (0) Reply options Link to this post Apple Footer This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site.