(Solved) Solved: No Audio After Reinstalling XP Pro W/ SP3 Tutorial=

Home > Solved No > Solved: No Audio After Reinstalling XP Pro W/ SP3

Solved: No Audio After Reinstalling XP Pro W/ SP3

Almost every time I try to do something on the internet my page is getting redirected to something else! Thursday, March 12, 2009 3:11 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Thanks a Million dude!!! Well, I ran this Microsoft Installer and instantly the hardware was found and XP correctly assigned the correct drivers to the card - phew! I’ve just desperated.. navigate here

I CAN"T THANK YOU ENOUGH, MAN. and create a system restore point so you can always back out if need be Jul 14, 2011 #11 Preethi TS Rookie LookinAround I am facing the same problem.. This is defiantly a MS SP3 problem.    I am going to uninstall SP3 and see how I go then wait a year or two before MS fix their SP3.   After SafeBoot Port Control removal it started working. http://ccm.net/forum/affich-7670-no-sound-after-installing-windows-xp-professi

Any help would be much appreciated. you can find some audio drivers at download.com. Helpful +3 Report jmp59 29364Posts mercredi 9 juin 2004Registration date ContributorStatus November 25, 2015 Last seen Oct 11, 2008 at 09:27 AM U have to download the driver(s) of ur audio

sound settings are in the control panel Thursday, September 18, 2008 6:37 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote I have the same issue with my system after I Anything appear? Do you have any idea what to do with this?    Sebastian   Monday, May 26, 2008 11:53 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote This WiFi device I mentioned all world 31,292 views 4:06 No Sound?

When done with the graphics and chipset why don't you run and show me another problem device and dxdiag report and i'll take one more look /* edit */ Once install beyourownit 215,838 views 8:58 Realtek HD Audio Driver (Sound Device) FIXED TASKBAR ERROR BUS 2012 - Duration: 7:28. This fixed my problem instantly and then allowed my to upgrade my driver to the latest version (In my case Realtek HD Audio). I connected to the Windows Update site and downloaded the Realtek driver.

Thanks a million. Loading... SB is going to patch this problem in next version. Join thousands of tech enthusiasts and participate.

Chris on 03/18/2008 at 22:51 said: This fixed a Hp Pavillion dv6000/Dv6315ca model conexent audio would not install…untill after this patch… Tim on 03/18/2008 at 23:59 said: You're welcome, sorry it http://www.techspot.com/community/topics/no-sound-after-a-windows-xp-sp3-install.167902/ Charzard207445 33,922 views 3:09 Windows XP sound problem [FIXED-solution here!] - Duration: 2:38. THANK YOU. And anything not fixed by this, I cannot help with.

Can't tell you how great this fix is. check over here how do i enter BIOS? This totally worked. Recently I downgraded my Windows Vista to Windows XP Professional SP3.

Sign in Share More Report Need to report the video? Thanks a bunch bikram on 10/24/2011 at 20:56 said: thank u man….it really helped me…i spend my whole night just to solve it…. Paulius JD 246,682 views 2:05 no audio device windows xp - Duration: 4:06. his comment is here If so then there might be driver issues as the devices are re enumarated and reinstallation of drivers should solve the issue.   If you just updated the machines with SP3

Most are for Service Pack 2 or older. Or of ur MB if ur computer is a no-brand one. And it's almost four years you rolled this fix out.

No, create an account now.

all world 31,292 views 4:06 No Sound? YOU DON'T HAVE TO REGISTERLINK: http://www.megaupload.com/?d=HH0WZI3GI WILL POST A NEW LINK HERE AGAIN WHEN MEGAUPLOAD CLOSES DOWN..(DOESNT SEEM TO BE HAPPENING, BUT..YOU KNOW..S**T HAPPENS)TAKE CARE OF YOURSELF AND YOUR COMPUTER Wednesday, September 09, Loading... Any help would be great!

I will just visit TechSupportForum for any problems I may encounter in the future. Direct 'Found New Hardware' wizard to the folder where kb888111xpsp2 is unpacked. giancarlo on 11/01/2011 at 06:37 said: My friend , you are a genius. http://sumolinux.com/solved-no/solved-no-audio-on-hp-pavilion-zv5000-upgrade-to-win-7.html In msconfig, check "Diagnostic Startup - load basic devices and services only". 3.

I love you man. Sign in 8 Loading... aklas_parveen on 03/27/2013 at 06:44 said: Really great! Cheers!

Ask a question and give support. HUHH… NOW I CAN RELAX. Kim on 06/28/2011 at 06:03 said: OMG!!!!!!!!!! Aki on 06/26/2013 at 16:22 said: after hours searching the web i found this an its still not working for me !!!!

Loading... WTF!!!!!!!!!!!!!! Good job. when i went on the sony vaio website and i found my specific model it says: Multimedia Audio ChipsetAD1981B - 16-bit CD-quality stereo sound Chipset ManufacturerAnalog Devices Audio TypeAC Link and

http://karankash.webs.com Thursday, June 24, 2010 9:05 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote I solved my sound issue by re-installing "SoundMax Integrated Digital Audio" Jim Furr ><> this fixed a problem in a minute !