Fix Solved: Netgear WG311v2 Wireless PCI Adapter - Yellow Question Mark Under Device Mana (Solved)=

Home > Solved Netgear > Solved: Netgear WG311v2 Wireless PCI Adapter - Yellow Question Mark Under Device Mana

Solved: Netgear WG311v2 Wireless PCI Adapter - Yellow Question Mark Under Device Mana

Get information, documentation, videos and more for your specific product. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, I downloaded the files you said but when i go into device manager to look for the wireless card, i dont see it, i havent been able to even get it I posted for help in a number of forums and all folks could tell me was that Atheros was garbage. this contact form

Here is the Belarc information: Operating System System Model Windows XP Media Center Edition Service Pack 3 (build 2600) Install Language: English (United States) System Locale: English (United States) GATEWAY T3504 I'm currently using Windows XP SP2 as the Operating System on the computer, and I initially installed the wireless networking drivers from the CD that came with the adapter card. re-installed the card g. GC11010M.15A.0009.2006.0420.1045 04/20/2006 Drives Memory Modules c,d 100.01 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity86.25 Gigabytes Hard Drive Free SpaceLITE-ON COMBO SOHC-4836V [CD-ROM drive]ST3100011A [Hard drive] (100.03 GB) -- drive 0, s/n 4LH0ZFY3, rev https://www.cnet.com/forums/discussions/netgear-wg311v2-wireless-pci-adapter-yellow-question-mark-385025/

I'm glad we could help and please let us know how everything works out for you. Login now. Thanks to Iuvr and it's post, my wg311 works again. Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.

I opted to Install from a list or specific location (Advanced), then Don't search, I will choose the driver to install. Install the driver for the device with a yellow question mark now. thanks heaps!..Click to expand... im not sure if its the driver you provided or if its something to do with my system setup? ...Click to expand...

View Answer Related Questions Cpu Motherboard : What's The Deal With Memory Bench Marks? 4 4 4 12 and some 800 testing at 5 5 5 15, now my Question i started the computer h. You may also... http://kb.netgear.com/56/Troubleshooting-network-adapter-installation-Device-Manager-Error-Code-10 That's correct - The driver is for Atheros-based wireless adapters only.

Do you want to continue installing this driver? any ideas?Click to expand... Dec 26, 2005 #3 san_ TS Rookie Hello I'm using a netgear wg311 v1 pci wlan adapter based on atheros AR5212 chip. View Answer Related Questions Os : Windows 10 Pci Simple Communications Controller Question Mark In Device...

i have recieved the bluescreen of death once.. http://newwikipost.org/topic/YW7MeeZ9md9ruRcmc0d8RX0eoIDdm7gU/Wireless-adapter-device-not-found.html Ask a Question See Latest Posts TechSpot Forums are dedicated to computer enthusiasts and power users. Click Let me pick from a list of device drivers on my computer.       4. If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post).

When the power button is pressed, it gives a clicking sound and displays a folder with a flasng Question mark.I have never faced such problem with the Macbook before and hence weblink my WiFi connection works perfectly. GC11010M.15A.0009.2006.0420.1045 04/20/2006 Drives Memory Modules c,d 100.01 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity 86.25 Gigabytes Hard Drive Free Space LITE-ON COMBO SOHC-4836V [CD-ROM drive] ST3100011A [Hard drive] (100.03 GB) -- drive 0, You say your laptop freezes as soon as you plug the card in, so it's probably loading the wrong driver immediately.

i did some measurements myself.. If yes, then how to get it? ... unstalled the adapter card in device manager (right clisk on Ethernet Controller, uninstall) b. http://sumolinux.com/solved-netgear/solved-netgear-pci-adapter-wg311t.html It was definitely an issue with the driver, because the card worked flawlessly in Linux with MadWifi drivers.

i have a ati x300 128MB pci e Video card. ... View Answer Related Questions Portable Devices : Droid: Adjust Font Size / Where Is Question Mark? re-started computer e.

I tried the older version first - Same troubles: The system locked up after just a few short minutes.

Aug 26, 2006 #10 krishy_123 TS Rookie infact when i saw the bluescreen of death, I changed the PCI slot.. or something similar i think? ... I had tried several drivers already all with the same result and I was about to give up. The computer has Windows XP.

I don't believe that the Atheros hardware is to blame; once you install the right driver, it works great, doesn't it? Anyway, the Netgear CD that came with the card is for v2, but the card itself is a v3, I downloaded the correct drivers and I am in. Installing for WindowsXP SP3 a ......(@#*!) The driver you provided a charm. http://sumolinux.com/solved-netgear/solved-netgear-router-and-adapter-don-t-talk.html i understand that certain CPUS have to go with certain mobos and have to fit the socket numbers and whatever.....but i was wondering can any vid card go with any mobo?

Cpu Motherboard : Burn Mark On 143159 Imperial Gv 20030812 Motherboard Cpu Motherboard : What's The Deal With Memory Bench Marks? Aug 27, 2006 #11 luvr TS Rookie Topic Starter Posts: 59 Well, since both your router and your wireless card are from the same vendor, and they both support 108 Mbps, Then reboot. Nothing.3.

Dec 25, 2005 #2 luvr TS Rookie Topic Starter Posts: 59 You're welcome! Not real happy with Netgear right now. -thx Flag Permalink This was helpful (0) Back to Networking & Wireless forum 3 total posts Popular Forums icon Computer Help 51,912 discussions icon